21 Ağustos 2009 Cuma

Halis Muhlis Toprak Öküzü

Kimdir Halis Toprak?

- Türkiye'nin en zengin adamlarının başında geliyor(du).
- Toprak Holding'in sahibi.
- Yurt dışında en fazla taşınmazı bulunan Türk.
- Bu kadar zengin olup da hiç bir zaman en çok vergi verenler listesinde ilk sayfada ismi geçmeyen sihirli iş adamı.
- Devletin herşeyine el koyduğu düşünülen ama haala nasıl oluyorsa hotelleri, onlarca fabrikası, binlerce çalışanı olan gerçekten sihirli iş adamı.
- Şubat ayında ölüm döşeğinde yatıp, Temmuz ayında kendisinden 54 yaş genç ve henüz reşid olmamış bir kızcağızla evlenen, bununla da yetinmeyip TVlere çıkıp "Her kadın benimle seks yapmak ister" gibi kendine ve sihirli değneğine güvenen antroposlu hasta insan.
- Kendi iş yerinde çalışan ve daha önce hiç görmediği biriyle evlenebilen anlaşılmaz kişilik(siz).
- 71 yıllık vücudu sağlam, ruhu ceset bir karışım.
- 3. karısını 50 kişi arasından nasıl seçtiğini TV programlarında ballandıra ballandıra anlatabilen "Pazardan Alış-veriş Yapma" gurusu.

.
.
.


Bu liste böyle uzar, uzadıkça da b.k kokar düşüncesiyle kesiyorum.

Böyle bir pisliğe kimler göz yumdu?
- Kızcağızın ailesi (bknz: Babasının yaptığı "Bu yaştaki kızın kararına ne diyebilirim ki!.." şeklindeki açıklama. Hatırlatma: Kız 17 yaşında). Kısacası PEŞKEŞ.
- Yargı (bknz: Reşid olmayan bir kız ve severek beğenerek olmadığı, 50 kişi arasından seçmece yapılan bir evlilik olduğunu belirten Halis muhlis Toprak ağamızın açıklamaları). Yahu afrikada krala bilmem kaçıncı eşi için festival düzenleniyor sanki. Ulan nerde yaşıyoruz! (Ulan bir küfür sayılmaz.)
- Türk toplumu olarak biz. Bu adam nasıl halâ aramızda gezebiliyor. Tükürüğümüz bu cibiliyetsiz adamı boğmaya yetmiyor mu? Yoksa aramızda bu kızın babası gibi kızını bu adama satabilcek tonla adam mı var. Aman Allah'ım!..

Bu rezilleri biz barındırıyoruz aramızda, yok edemiyoruz ve hatta etmiyoruz. Çünkü birçok kalpsiz beden için piyango gibi.. Cebindeki bozukluk paraları damarlarında gezen et yığınları.. (Son 7 yılda 185 kızın bu şekilde evlendirildiğini biliyor muydunuz!?)

Kimse yaptığını görmeden bu dünyadan göçmeyecek elbet. Bu adamın tam 7 tane kızı var. Elbet onlardan bir yada bir kaçını para ile alacak adamlar çıkacaktır.. Çok mu ağır oldu bu dediğim? Sanmıyorum.. Tam burda adamın kendi lafı ne demek istediğimi yeterince anlatır sanırsam: “Diyorlar ki ‘dost tutsaydın…’ O kolay… 18-20-22 yaşında çok… Ama bana yakışmaz.” Yakışmaz tabi, 17lik dururken 18-20-22 de neymiş. Yakışır mı hiç ağamıza!..

Burnuma çürümüş et kokusu geldi yazdıkça. Yeter artık, bitiriyorum..

Not: Şu aşağıdaki nur yüzlü güzel toprak fotosunu da eklemeden geçemedim.



3 yorum:

  1. Nur yüzlü Godoman..vallahi acıyorum ?
    Cok güzel konuya deginmissin,fakat bu insan için söylenecek kelimelerim tükenmiş durumda..

    YanıtlaSil
  2. Bu konulardan, bu adamlardan bizde okadar çok var ki.. Söylenecek kelimelerimizi çoğaltmamız gerek..

    Fotodaki haberi okudun mu bilmiyorum, işin detayı orada aslında.. Trilyonluk adamın nikahında şahidi olacak yakını yok.. Çalışanlarından biri şahitlik ediyor. Kızın ise sadece babası değil bu pisliğin içinde olan..

    Kızcağızın nikahı da öğle namazını müteakiben kaldırılmış..

    YanıtlaSil
  3. Okudum..Diyorum ya acıyorum bu tür insanlar acınacak durumdalar inan..
    Yazık cok yazık..

    YanıtlaSil